IZA Eigen Keuze is een restitutieverzekering. Dit betekent dat u vrij bent om uw eigen zorgverlener te kiezen. Voor uw vergoeding maakt het niet uit of uw zorgverlener een contract met ons heeft. Zolang uw zorgverlener voldoet aan de criteria die vermeld staan in uw verzekeringsvoorwaarden.

Uw premie voor IZA Eigen Keuze

Voor deze basisverzekering betaalt u: € 112,27 per maand, inclusief 10% collectiviteitskorting en € 0 vrijwillig eigen risico.

Kies IZA Eigen Keuze

Uw vergoeding met IZA Eigen Keuze

Alle zorgverleners
Wat krijgt u vergoed? Maximaal 100% van marktconform tarief
Wat betaalt u eventueel zelf?


Voorwaarden IZA Eigen Keuze

Snel een zorgverlener bij u in de buurt vinden

Wilt u weten naar welke zorgverleners u kunt gaan voor de zorg die u nodig hebt? Kijk dan in Vergelijk en Kies. Hier vindt u alle zorgverleners bij u in de buurt. Kiest u voor een zorgverlener met contract? Dan weet u zeker dat u kiest voor goede zorg. Kiest u voor een zorgverlener zonder contract? Dan moet uw zorgverlener voldoen aan de kwaliteitsciteria die zijn vermeld in de verzekeringsvoorwaarden.

IZA Eigen Keuze afsluiten?

Heeft u de basisverzekering gevonden die bij u past? Sluit hem dan direct af via onderstaande button. Wij zeggen uw oude zorgverzekering voor u op. Bent u al verzekerd bij IZA? Dan wijzigt u eenvoudig en snel uw verzekering via Mijn IZA. Heeft u hulp nodig bij het afsluiten van een verzekering? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Sluit direct uw zorgverzekering af

Wat moet u verder weten?

​Wilt u weten hoe de premie is opgebouwd? Bekijk dan het uitgebreide overzicht van de premies.

​Wilt u de premie per jaar, half jaar of kwartaal betalen? Dan krijgt u korting op uw premie. Bij betaling per jaar krijgt u 3,1% korting, per half jaar 2,25% en per kwartaal 1,25%.

Lees meer over deze basisverzekering

Een passende zorgverzekering zoeken is vaak lastig. Daarom hebben alle zorgverzekeraars afgesproken om de basisverzekeringen op dezelfde manier samen te vatten. Iedere basisverzekering heeft daarom een zorgverzekeringskaart, en we hebben alle vergelijkbare basisverzekeringen van onze organisatie naast elkaar gezet.

Bekijk de Zorgverzekeringskaart
Bekijk de vergelijkbare basisverzekeringen

Vind uw zorgverlener

Benieuwd bij welke zorgverleners bij u in de buurt u terecht kunt? Kijk dan in Vergelijk en Kies. Kiest u voor een gecontracteerde zorgverlener? Dan voorkomt u een mogelijk lagere vergoeding.