Alle IZA-verzekeringen op een rij

Welkom bij IZA, dé zorgverzekeraar voor iedereen die werkt bij de (semi)overheid. Met zestig jaar ervaring staat IZA voor keuzevrijheid, kwaliteit en meer dan verzekeren alleen. Of u nu in het onderwijs werkt of bij een nutsbedrijf: bij IZA zit u goed als het gaat om uw zorgverzekering; en reisverzekering.

IZA Gemeentezorgpolis

Geldt één van onderstaande situaties voor u? Dan vindt u voortaan alle informatie die voor u van belang is op www.IZAgezondsamen.nl.

  • U bent verzekerd bij IZA en hebt een IZA GezondSamenPolis.
  • U wilt een verzekering afsluiten bij IZA en uw organisatie is aangesloten bij de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG), het Interprovinciaal Overleg (IPO) of de Unie van Waterschappen (UVW).

IZA Zorgverzekering: premie € 12 per maand lager

Werkt u voor de (semi)overheid, maar niet bij een gemeente, provincie of waterschap? Dan is er speciaal voor u en uw gezinsleden de IZA Zorgverzekering. Daarmee bent u verzekerd van een basisverzekering tegen een aantrekkelijke premie. In 2014 verlaagt IZA de premie van de basisverzekering met € 12 per maand. Bovendien zijn onze aanvullende pakketten afgestemd op úw wensen. Sluit u onze zorgverzekering af via uw werkgever? Dan profiteert u bovendien van een aantrekkelijke collectiviteitkorting.
 

bereken_premie_btn.png

 
Lees meer over de IZA Zorgverzekering

Reisverzekeringen

Bij IZA kunt u naast een goede en uitgebreide zorgverzekering ook terecht voor een voordelige reisverzekering. 

Lees meer over de IZA Reisverzekering