IZA Zorgverzekering

Elke dag, overal, zetten mensen zich in voor Nederland. U doet dat bijvoorbeeld vanuit het onderwijs of een nutsbedrijf. Speciaal voor u en uw gezinsleden is er de IZA Zorgverzekering. Daarmee bent u verzekerd van een basisverzekering tegen een aantrekkelijke premie en een aanvullende verzekering die is afgestemd op úw wensen. En sluit u onze zorgverzekering af via uw werkgever? Dan profiteert u bovendien van een aantrekkelijke collectiviteitskorting.

Een zorgverzekering op maat

Bij de IZA Zorgverzekering staat uw voorkeur voorop:

  • dankzij de verschillende aanvullende pakketten bepaalt u zelf hoe uitgebreid u verzekerd bent; 
  • u kunt, naast het verplicht eigen risico € 360, ook kiezen voor een vrijwillig eigen risico van € 100, € 200, € 300, € 400 of € 500 en zo de hoogte van uw premie beïnvloeden;
  • u kiest zelf uw huisarts, ziekenhuis, specialist of andere zorgaanbieder.

Bovendien bent u bij IZA verzekerd van een goede en persoonlijke service. Wij willen het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. U krijgt bij IZA heldere informatie en u kunt rekenen op uitgebreide ondersteuning van onze medewerkers.
 
Een aanvullende zorgverzekering afsluiten: ja of nee? Uw eigen risico verhogen om de premie te verlagen? De keuze is aan u! Lees meer over de mogelijkheden.

Profiteer met het hele gezin van de IZA Zorgverzekering

Niet alleen u bent bij IZA tegen gunstige voorwaarden verzekerd. U kunt ook uw partner en kinderen (tot 30 jaar) verzekeren op de uw zorgpolis. Het maakt daarbij niet uit of uw kinderen werken of studeren, thuis of op zichzelf wonen. Kinderen tot 18 jaar zijn zelfs gratis verzekerd voor het hoogst gekozen aanvullende pakket van u of uw partner. 

 

Sluit uw ziektekostenverzekering online af

Voor de IZA Zorgverzekering betaalt u altijd een aantrekkelijke premie. IZA heeft de premie van de basisverzekering in 2014 met € 12 per maand verlaagd. Bent  u benieuwd wat u voor onze uitgebreide ziektekostenverzekering betaalt? 
 

bereken_premie_btn.png